Aallot_karilla_yp_vs

Information om webbtjänsten

Sibbo kommun uppehåller den här webbtjänsten. Ansvaret för innehållet och uppdateringen hör till Sibbo kommuns turismtjänster och kommunikation.

Avsikten är att uppgifterna och siffrorna på sidorna ska hållas så aktuella och korrekta som möjligt. Sidornas riktighet och aktualitet kan dock inte garanteras i alla lägen. Sibbo kommun ansvarar inte för skador, kostnader eller olägenheter som orsakas av eventuella felaktiga uppgifter.

Kakor

Webbtjänsten Visitsibbo.fi använder kakor (cookies). Kakor används för att följa upp användarmängderna och användartrafiken.

Kommunen gör upp statistik med hjälp av Google Analytics om bland annat användarmängder, genomsnittlig tid som användarna vistas på webbplatsen och vilka sidor som är populärast. Denna information har utnyttjats i utvecklandet av webbplatsen. Kommunen kan inte identifiera enskilda användare utifrån informationen.

Dataskyddsbeskrivning

Läs dataskyddsbeskrivningen på den här länken.

Respons

Respons på webbtjänsten kan ges genom att skicka e-post till adressen visitsipoo@sipoo.fi. Vänligen använd inte e-posten för att skicka personuppgifter eller sekretessbelagd information.